Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Knihy > Dětská literatura > Inzerát č. 184178346

Dinosauři,Když roboti brebentí,Česká republika,Atlas světa

- [14.4. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Dinosauři: NOVÁ !!!
věk: 3+
Kniha Dinosauři z edice Kouzelné čtení provede čtenáře od zrodu prvních dinosaurů přes druhohory, kdy dinosauři ovládli svět a dosáhli gigantických rozměrů, až k jejich zániku způsobeného dopadem obrovského meteoritu. Kniha dětem ukáže, jak dinosauři vypadali podle nejaktuálnějších vědeckých poznatků včetně zvuků, které mohli vydávat. Dinosauři osloví jak nejmenší děti od 6 let, tak i starší děti, které se již aktivně o prehistorický svět zajímají. Kniha Dinosauři obsahuje přes 1 700 zvuků a textů.
Cena: 290,- Kč

Když roboti brebentí: NOVÁ !!!
Kniha obsahuje hravé úkoly podněcující děti k mluvení, a tím i k procvičování problematických jevů. Nechybí ani básničky, písničky a napínavé komiksy.
Interaktivní logopedická kniha. Knihou děti provází dvě postavičky, robot Robi a robotka Otka, které jim s mluvením pomáhají. Spolu s nimi se děti pokouší správně vyslovovat hlásky D, T, N, L, R a Ř. Kniha obsahuje hravé úkoly podněcující děti k mluvení, a tím i k procvičování problematických jevů. Nechybí ani básničky, písničky a napínavé komiksy. Knihu připravila speciální pedagožka, logopedka a autorka mnoha dětských knih Ester Stará. Kniha je namluvena Janou Holcovou, Petrem Pěknicem a dětmi z Dismanova rozhlasového dětského souboru.
Cena: 280,- Kč

Česká republika: NOVÁ !!!
Zajímavosti o českých městech, krajích, pohořích, průmyslu nebo osobnostech. To i mnoho dalšího se skrývá na stránkách této vzdělávací knížky, ve které nechybí ani povedené ilustrace z dílny dětské ilustrátorky Ladislavy Pechové. K nim stačí přiložit elektronickou tužku od Albi a začne se přehrávat čtený text. Kromě poslouchání je však k dispozici také plno dalších interaktivních módů, které dětem zábavnou a veselou formou pomáhají naučit se důležité a zajímavé informace o naší zemi. Celá tato knížka z edice Kouzelné čtení obsahuje více než 1900 zvuků a textů.
Cena: 350,- Kč


Atlas světa: NOVÁ !!!
Vydejte se na výpravu napříč kontinenty, moři i oceány s knížkou z řady Kouzelné čtení. Atlas světa je plný propracovaných map a obrázků, ke kterým stačí přiložit elektronickou tužku od Albi, a dozvíte se plno zajímavých informací. A to nejen o samotných státech, ale například i o pohořích, řekách, zvířatech nebo třeba stavbách v dané oblasti. Malí objevitelé pak mohou své nově nabyté znalosti také otestovat pomocí zábavných kvízů. Celá knížka obsahuje mnoho interaktivních prvků a více než 1800 zvuků a textů, díky kterým je učení zajímavé a zábavné.
Cena: 270,- Kč


Jméno:

Kazdová

Telefon:

777... zobraz číslo

Lokalita:Mapa250 82 Praha - východ

Vidělo:

148 lidí

Cena:

270 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Dětská literatura
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Knihy celkem: 49031, za 24 hodin: 1010

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko